Com ja ve sent una tradició, una expedició del club van visitar l’Hospital de Terrassa el passat dia 31 de desembre al matí amb la intenció de portar una mica de somriures als nens i pares que han de passar aquesta nit especial ingressats.

Membres dels equips masculí, femení i de l’escola vam visitar nens de diverses edats però també pares d’infants ingressats per infeccions víriques, a l’habitació dels quals no s’hi podia entrar, per tal que els seus pares fessin arribar als seus fills tots els ànims i algun petit obsequi que els Carboners els havíem portat.

Com sempre, una experiència molt enriquidora que, afortunadament, sembla que ja s’està convertint en una cita ineludible en el calendari del nostre club.

Els Carboners volem agrair de tot cor la gran rebuda per part tant dels treballadors de l’hospital com dels pares i nens ingressats.