El passat diumenge 22 de novembre, els Minyons de Terrassa celebraven la seva Diada i els Carboners, com ja és tradició, vam voler anar a donar-hi un cop de mà.

Segur que recordeu que aquest va ser el dia en que els nostres amics malva van descarregar el primer 4 de 10 amb folre i manilles de la història dels castells, a més d’un 3 de 10 que, qui ho diria, es va quedar petit.

Jornada que passarà a la història en la qual vam tenir l’orgull de ser-hi presents i aportar-hi el nostre granet de sorra, fent pinya amb uns Minyons que ens han estès la mà des del primer dia i amb els quals tenim l’honor d’estar-hi agermanats.

Una temporada malva del tot excepcional on també vam viure la diada Nova Atenes que va fer del Parc Sant Jordi la tercera plaça “de 10” de la ciutat, una altra de les ocasions que els Carboners no ens hem volgut perdre.

Molt contents i orgullosos d’aquesta col·laboració, seguirem intentant ajudar als Minyons ens tots els assajos i diades que històriques que han de venir.

Per molts anys de castells i rugby a Terrassa!